HOE EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN

Login of maak een nieuw account.
Verstuur de offerte aanvraag.
 Wij sturen de offerte.

Als er problemen zijn laat het ons weten, mail naar info [ @ ] avecolichtengeluid.nl. Bedankt!

OPENINGSTIJDEN

Din-Vrij 10:00 - 17:00
Zat - 10:00 - 15:00
Andere tijden eventueel op afspraak

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

FEESTEN EN PARTIJEN

FEESTEN EN PARTIJEN

GEBOUWEN UITLICHTEN

DECORATIE

DECORATIE

EVENEMENTEN

BEURSSTANDS

BEURSSTANDS

BRUILOFTEN

Deltec Gaffer Tape Pro: Opvallend onzichtbaar!

Op onze website www.podiumtapewinkel.eu hebben wij het merk Deltec tape toegevoegd. Deltectape heeft dit je de innovatieprijs gewonnen op de Cue2016 en is het alternatief voor Nichiban. Ga direct naar al het Deltec tape via: www.deltectape.shop

Deltec Gaffer Tape Pro: Opvallend onzichtbaar!

De entertainmentbranche is de laatste decennia compleet veranderd. Behalve de meest gebruikte gaffer tape, deze is al 30 jaar hetzelfde! Raar toch? Dat vond Deltec Tape ook! Deltec Gaffer Tape Pro is dé doorontwikkeling op het gebied van gaffer tape en voldoet aan de allerhoogste eisen van de branche. De meest unieke eigenschap van de tape zie pas als je hem verwijdert… Geen lijmresten. Nooit! Deltec Tape introduceert hiermee succesvol de Deltec Gaffer Tape Pro!

 DGTP actiebanner

Bij de ontwikkeling van deze gaffer tape heeft Deltec Tape een uitgebreid testtraject opgezet bij een groot aantal bedrijven waaronder theaters, standbouwers, beurs- en congrescentra en productiebedrijven. Tijdens dit traject is gekeken naar de belangrijkste eigenschappen van een gaffer tape namelijk kleefkracht, lijmresten, scheurbaarheid en sterkte. Op basis van deze eigenschappen is de Deltec Gaffer Tape Pro opnieuw ontwikkeld met een vernieuwde natuurrubber lijmlaag. De gaffer tape laat géén lijmresten achter en heeft een uitstekende kleefkracht. Hierdoor is de Deltec Gaffer Tape Pro als beste getest ten opzichte van de huidige marktleider.

INNOVATIEPRIJS

Gebruikte materialen in de entertainmentbranche worden kostbaarder, intensiever gebruikt en blootgesteld aan een grotere belasting. De branche maakt daarmee een verandering door, behalve de gaffer tape. Daarom is de Deltec Gaffer Tape Pro ontwikkeld. Deltec Tape heeft daarmee de meest moderne, veilige én efficiënte gaffer tape die verkrijgbaar is binnen de markt. Het niet nalaten van lijmresten is een must binnen de entertainmentbranche. Daarom hebben wij hier specifiek de focus op gelegd bij de ontwikkeling. De Deltec Gaffer Tape Pro scheurt gemakkelijk met de hand, hecht perfect op diverse ondergronden en laat géén lijmresten achter. Dat is ook de reden waarom professionals binnen de branche massaal kiezen voor de Deltec Gaffer Tape Pro. Dit wordt tevens bevestigd door de innovatieprijs op de vakbeurs CUE2016.Direct bestellen.

Diverse feesten

Hallow0

Afgelopen weekend mochten we in de Harbourclub een particulier feest voorzien van licht en geluid. Hierbij wilde de klant 1 aanspreekpunt voor alles wat met de aankledig en techniek te maken heeft. Wij hebben daarom ook gezorgd voor de beide podia, rodeloper met paaltjes en de garderobe rekken.

Dit weekend hebben we ook een mooi Halloween feest van licht en geluid voorzien in het GEM. Naast onze grote geluidsset en uiteraard de Flash RGBW Led par hebben wij hier ook gebruik gemaakt van ons Pipe and Drape om delen van het gebouw netjes en snel af te schermen voor het publiek.

Heeft u ook interesse in de complete verzorging van uw evenement. Of heeft u tijden eens evenment of presentatie delen van ruimtes die u uit het zicht wil hebben doormiddel van Pipe and drap? Neem contact met ons op bijna niets is onmogelijk!?.

Dibevo-vakbeurs 2015

Jarco1

Afgelopen week hebben wij voor onze klant Jarco op de Dibevo-vakbeurs 2015 in evenementenhal Gorinchem een mooie trussconstructie mogen leveren met verlichting om de stand uit te lichten. Eye-catcher op deze stand was de 5 meter hoge zak met hondenvoor.

Doordat de zak hondenvoer zo hoog was hebben we hier een beursstand geplaatst van 5 meter voorzien van LED floodlights.

Heeft u ook interesse in een trussconstructie of complete beursstand? Kijk eens bij onze standaard beursstands of neem contact op indien u specifieke wensen/ eisen heeft bijna niets is onmogelijk!?.

NIEUW - CLS HYLO COMPACT

HYLO Compact 980

CLS introduceert de HYLO Compact

Dit schitterende wand armatuur is met een IP67 rating voor zowel binnen als buiten toepassingen geschikt.

Het armatuur is vervaardigd uit CNC gefreesde massief aluminium onderdelen.
Dankzij de hoogwaardige anodisatie is het armatuur bestand tegen de meest extreme klimaat omstandigheden, zoals het gebruik in kustgebieden met veel zout of de geselende zandstormen in het Midden-Oosten.

 

 

Golfslag 20 jaar jubileum

Golfslag1

Vrijdag 9 oktober was het zo ver. Terwijl een deel van de strandtenten al aan het afbreken is waren wij bezig met de opbouw van het jubileum feest van Guido Venema eigenaar van De Golfslag en Day by Day voor zijn 20ste strand seizoen. Wij hebben voor dit feest ons gezorgd voor een spetterende licht show met Flash Beams, Flash led parren, Flash 10R all-in-one spots, ons Pipe and Drape systeem en uiteraard ook een DJ Booth

Heeft u ook interesse in een (bedrijfs)feest? Kijk eens bij op onze verhuur site voor losse producten of neem contact met ons op als u een geweldige show wenst.

Carwashshow 2015

Qlim201509

Afgelopen week hebben wij voor onze klant Qlim op de Carwashshow 2015 in de Rai de complete beursstand gerealiseerd. Qlim gaat klanten laten stralen in de complete beleving van je auto in conditie houden. Wij hebben gezorgd dat onze klant en de klanten van Qlim konden stralen bij de beleving van de beursstand.

Naast de trussconstructie hebben wij ook de spandoeken inclusief drukwerk, het meubilair en een tv geleverd. Het geheel is uiteraard uitgelicht met onze LED spots zodat de klant weinig stroom hoefde aan te vragen.

Heeft u ook interesse in een trussconstructie of complete beursstand? Kijk eens bij onze standaard beursstands of neem contact op indien u specifieke wensen/ eisen heeft bijna niets is onmogelijk!?.

TOP