Betaling en verzending

Veilig Betaling

1 - Hoe werkt iDEAL? Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en vervolgens autoriseert u de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.

2 - OverBoeking: vooruitbetaling per overschrijving Kiest u ervoor om vooruit te betalen, dan dient u zelf het bedrag over te maken. U krijgt via ons de betalingsgegevens per e-mail toegezonden. Zodra de betaling is bijgeschreven, versturen wij uw bestelling. Het duurt meestal tussen de 1-4 werkdagen voor uw betaling is bijgeschreven, waardoor het 2-5 dagen kan duren voordat uw bestelling wordt afgeleverd.

3 - Betalen bij afhalen Na bestelling via de webshop, kunt u ervoor kiezen de artikelen af te halen in onze showroom. Hierbij dient u aan te geven wanneer u langskomt, wij zullen u dan berichten of de bestelde producten op dat moment in huis zijn. (maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 u). Bij afhalen kunt u contant of per pin betalen.

Je kunt bij verzendmethoden kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Af Den Haag:

Bij deze optie krijg je van ons een mailtje wanneer je bestelling voor je klaar ligt. Je kunt dan een je bestelling af halen in Den Haag. Onder het genot van een bakje koffie kunnen we je dan eventuele vragen die je over het product (of de producten) hebt beantwoorden. Dat is dus de gezelligste optie!

Pakketpost:

In dit geval wordt de zending verzonden via PostNL (of via een andere transporteur als het pakket te groot of te zwaar is).

Bij bestellingen onder de € 250,- rekenen wij € 8,- boven de € 250,- is de verzending gratis. Bij zware bestellingen (boven de 30 kilo) of lange producten (meer als 180cm) en welke onder een orderbedrag zitten van € 250 kunnen de verzendkosten oplopen tot € 72,60 indien er via een pallet verzonden wordt.

Bij verzending van je bestelling krijg je van ons een bevestigend E-mailtje. Mocht je niet thuis zijn op het moment van aflevering dan kun je het pakket gedurende 2 weken afhalen op het dichtstbijzijnde postkantoor