Installatie-verkoop

Of het nu gaat om het installeren van 1 enkele speaker, het installeren van de complete audio visuele installatie in uw vergaderruimte of diverse klaslokalen voorzien van beamers en audio?

Wij doen het allemaal, niets is voor ons te klein of te groot. Het begint allemaal met een eerste gesprek wat zowel op uw lokatie kan, in onze showroom of per telefoon/email.

Hierin zullen wij aan de hand van uw vraag enkele vragen stellen zodat wij kunnen bepalen welke producten we voor uw project en budget moeten aanbieden.

 
Bij grotere projecten zullen wij altijd, na het maken van een eerste concept offerte, een lokatie bezoek doen en aan de hand van de offerte doornemen of we dingen zijn vergeten of misschien wel aangepast dienen te worden doordat de lokatie in de praktijk een andere aanpak vraagt dan bedacht is. Tevens kunnen wij dan producten aan u demonstreren en testen of ze het beoogdeeffect hebben.
Als u akkoord gaat met de offerte zullen wij in overleg met u de installatie plannen zodat u zo min mogelijk overlast ondervind van onze werkzaamheden en wij zo aaneengesloten mogelijk kunnen werken.

Als wij alles hebben geïnstalleerd hebben zullen wij aan u (of aan de persoon die er mee dient te werken) een uitleg geven over de juiste bediening en werking van de apparatuur.

Als alles naar wens is hopen wij dat u nog jaren plezier heeft van de door ons geleverde installatie en dat als u in de toekomst aanpassingen wenst of tijdelijk wat bij wilt huren u weer contact met ons op zal nemen.

Contact