HOE EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN

Login of maak een nieuw account.
Verstuur de offerte aanvraag.
 Wij sturen de offerte.

Als er problemen zijn laat het ons weten, mail naar info [ @ ] avecolichtengeluid.nl. Bedankt!

OPENINGSTIJDEN

Din-Vrij 10:00 - 17:00
Zat - 10:00 - 15:00
Andere tijden eventueel op afspraak

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

FEESTEN EN PARTIJEN

FEESTEN EN PARTIJEN

GEBOUWEN UITLICHTEN

DECORATIE

DECORATIE

EVENEMENTEN

BEURSSTANDS

BEURSSTANDS

BRUILOFTEN

Deltec Gaffer Tape Pro: Opvallend onzichtbaar!

Op onze website www.podiumtapewinkel.eu hebben wij het merk Deltec tape toegevoegd. Deltectape heeft dit je de innovatieprijs gewonnen op de Cue2016 en is het alternatief voor Nichiban. Ga direct naar al het Deltec tape via: www.deltectape.shop

Deltec Gaffer Tape Pro: Opvallend onzichtbaar!

De entertainmentbranche is de laatste decennia compleet veranderd. Behalve de meest gebruikte gaffer tape, deze is al 30 jaar hetzelfde! Raar toch? Dat vond Deltec Tape ook! Deltec Gaffer Tape Pro is dé doorontwikkeling op het gebied van gaffer tape en voldoet aan de allerhoogste eisen van de branche. De meest unieke eigenschap van de tape zie pas als je hem verwijdert… Geen lijmresten. Nooit! Deltec Tape introduceert hiermee succesvol de Deltec Gaffer Tape Pro!

 DGTP actiebanner

Bij de ontwikkeling van deze gaffer tape heeft Deltec Tape een uitgebreid testtraject opgezet bij een groot aantal bedrijven waaronder theaters, standbouwers, beurs- en congrescentra en productiebedrijven. Tijdens dit traject is gekeken naar de belangrijkste eigenschappen van een gaffer tape namelijk kleefkracht, lijmresten, scheurbaarheid en sterkte. Op basis van deze eigenschappen is de Deltec Gaffer Tape Pro opnieuw ontwikkeld met een vernieuwde natuurrubber lijmlaag. De gaffer tape laat géén lijmresten achter en heeft een uitstekende kleefkracht. Hierdoor is de Deltec Gaffer Tape Pro als beste getest ten opzichte van de huidige marktleider.

INNOVATIEPRIJS

Gebruikte materialen in de entertainmentbranche worden kostbaarder, intensiever gebruikt en blootgesteld aan een grotere belasting. De branche maakt daarmee een verandering door, behalve de gaffer tape. Daarom is de Deltec Gaffer Tape Pro ontwikkeld. Deltec Tape heeft daarmee de meest moderne, veilige én efficiënte gaffer tape die verkrijgbaar is binnen de markt. Het niet nalaten van lijmresten is een must binnen de entertainmentbranche. Daarom hebben wij hier specifiek de focus op gelegd bij de ontwikkeling. De Deltec Gaffer Tape Pro scheurt gemakkelijk met de hand, hecht perfect op diverse ondergronden en laat géén lijmresten achter. Dat is ook de reden waarom professionals binnen de branche massaal kiezen voor de Deltec Gaffer Tape Pro. Dit wordt tevens bevestigd door de innovatieprijs op de vakbeurs CUE2016.Direct bestellen.

TOP <
thumbnail 1 summary
>