HOE EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN

Login of maak een nieuw account.
Verstuur de offerte aanvraag.
 Wij sturen de offerte.

Als er problemen zijn laat het ons weten, mail naar info [ @ ] avecolichtengeluid.nl. Bedankt!

OPENINGSTIJDEN

Din-Vrij 10:00 - 17:00
Zat - 10:00 - 15:00
Andere tijden eventueel op afspraak

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

FEESTEN EN PARTIJEN

FEESTEN EN PARTIJEN

GEBOUWEN UITLICHTEN

DECORATIE

DECORATIE

EVENEMENTEN

BEURSSTANDS

BEURSSTANDS

BRUILOFTEN

Diverse feesten

Hallow0

Afgelopen weekend mochten we in de Harbourclub een particulier feest voorzien van licht en geluid. Hierbij wilde de klant 1 aanspreekpunt voor alles wat met de aankledig en techniek te maken heeft. Wij hebben daarom ook gezorgd voor de beide podia, rodeloper met paaltjes en de garderobe rekken.

Dit weekend hebben we ook een mooi Halloween feest van licht en geluid voorzien in het GEM. Naast onze grote geluidsset en uiteraard de Flash RGBW Led par hebben wij hier ook gebruik gemaakt van ons Pipe and Drape om delen van het gebouw netjes en snel af te schermen voor het publiek.

Heeft u ook interesse in de complete verzorging van uw evenement. Of heeft u tijden eens evenment of presentatie delen van ruimtes die u uit het zicht wil hebben doormiddel van Pipe and drap? Neem contact met ons op bijna niets is onmogelijk!?.

Dibevo-vakbeurs 2015

Jarco1

Afgelopen week hebben wij voor onze klant Jarco op de Dibevo-vakbeurs 2015 in evenementenhal Gorinchem een mooie trussconstructie mogen leveren met verlichting om de stand uit te lichten. Eye-catcher op deze stand was de 5 meter hoge zak met hondenvoor.

Doordat de zak hondenvoer zo hoog was hebben we hier een beursstand geplaatst van 5 meter voorzien van LED floodlights.

Heeft u ook interesse in een trussconstructie of complete beursstand? Kijk eens bij onze standaard beursstands of neem contact op indien u specifieke wensen/ eisen heeft bijna niets is onmogelijk!?.

Carwashshow 2015

Qlim201509

Afgelopen week hebben wij voor onze klant Qlim op de Carwashshow 2015 in de Rai de complete beursstand gerealiseerd. Qlim gaat klanten laten stralen in de complete beleving van je auto in conditie houden. Wij hebben gezorgd dat onze klant en de klanten van Qlim konden stralen bij de beleving van de beursstand.

Naast de trussconstructie hebben wij ook de spandoeken inclusief drukwerk, het meubilair en een tv geleverd. Het geheel is uiteraard uitgelicht met onze LED spots zodat de klant weinig stroom hoefde aan te vragen.

Heeft u ook interesse in een trussconstructie of complete beursstand? Kijk eens bij onze standaard beursstands of neem contact op indien u specifieke wensen/ eisen heeft bijna niets is onmogelijk!?.

Golfslag 20 jaar jubileum

Golfslag1

Vrijdag 9 oktober was het zo ver. Terwijl een deel van de strandtenten al aan het afbreken is waren wij bezig met de opbouw van het jubileum feest van Guido Venema eigenaar van De Golfslag en Day by Day voor zijn 20ste strand seizoen. Wij hebben voor dit feest ons gezorgd voor een spetterende licht show met Flash Beams, Flash led parren, Flash 10R all-in-one spots, ons Pipe and Drape systeem en uiteraard ook een DJ Booth

Heeft u ook interesse in een (bedrijfs)feest? Kijk eens bij op onze verhuur site voor losse producten of neem contact met ons op als u een geweldige show wenst.

Fitness en wellness 2015

innovex1

Afgelopen week hebben wij voor onze klant Innovex op de Fitness en Wellness 2015 de beursstand gerealiseerd. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf en het goede contact met de klant is het ons gelukt om in 1,5 week van idee tot uitvoering te komen. De wens was een strakke witte stand.

Wij hebben hiervoor gebruik gemaakt van onze trussen, draaddoeken en de Flash 7x10W RGBW LED parren. Zodat er weinig warmte ontwikkeling was op de stand. Op verzoek van de klant hebben wij ook de witte laminaatvloer en het witte plafond geplaatst. Uiteraard hebben wij ook de fitnessapparatuur van stroom en netwerk voorzien zodat alles duidelijk aan de bezoekers gedemonstreerd kon worden.

Heeft u ook interesse in een beursstand? Kijk eens bij onze standaard beursstands of neem contact op indien u specifieke wensen/ eisen heeft bijna niets is onmogelijk?.

 

TOP